Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum imi pot determina copilul sa fie mai darnic, mai maleabil cu alti copii??? Nu doreste sa-si imparta jucariile cu nimeni, desi el se joaca cu ale altor copii!!! Multumim!

Raspuns mamica: "In primul varsta este foarte importanta, capacitatea lui de a intelege este foarte importanta. Incet incet, desi nu da roade din prima trebuie sa ii vorbesti, sa ii arati ca si tu ii dai unui altui copil jucaria lui. Doar prin exemple si prin bunatate. Azi un pic maine un pic si tot asa."

Raspuns mamica: "Prin puterea exemplului, mami! Imi dau seama ca este singur la parinti si normal, i se fac toate poftele. Eu pot sa va sfauiesc sa incepeti cu animalele de companie. Un catel sau o pisica de care sa aiba grija. Daca iubeste animalele, imposibil sa nu isi imparta jucariile cu ele. Pentru inceput ar fi excelent. Apoi cu timpul isi va da seama ca poate sa imparta jucariile lui si cu ati copii. Recomand un animal de companie doar daca aveti puterea si rabdarea sa il cresteti si sa fiti respinsabili (inclusiv cel mic)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.