Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cum abordati in fata adolescentului problema sexului atunci cand va veni momentul?

Raspuns mamica: "Asta este o problema foarte delicata cu care se confrunta cei mai multi parinti. Este foarte greu uneori sa deschidem acest subiect in fata unui adolescent. Trebuie sa vorbim cu copii nostri despre asta dea varsta de 14 ani sa purtam o discutie normala si se la explicam riscurile contactului sexual si sa ii facem sa inteleaga ca orice doresc sa stie sa ne intrebe pe noi."

Raspuns mamica: "Din pacate la noi, romanii, acest subiect este unu tabu ! In alte parti copii au la scoala in programa scolara educatia sexuala! Probabil pentru inceput ii voi cumpara carti despre corpul uman, apoi voi incerca sa abordez direct subiectul ! Mi-ar place sa aiba incredere si sa putem discuta absolut tot!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.