Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Credeti ca un tata vitreg poate fi iubit de copii mai mult decat cel natural?

Raspuns mamica: "Tot ce se poate. Daca tatal vitreg este mai activ si mai implicat in viata copilului, acesta cu siguranta il va iubi mai mult. Si pe tatal natural il va iubi, dar daca nu se implica in cresterea lui si vizitele sunt rare, dragostea se mai poate duce. Copii asteapta dragoste in schimb."

Raspuns mamica: "Eu am tata vitreg, iar pe cel adevarat nu-l cunosc. Nu pot spune ca m-au iubit nici unul nici altul, pentru ca m-au crescut bunicii. Sincer nu cred in dragostea asta pt copilul altuia. Poate la inceput vor sa cucereasca mamica si sa-i arate ca sunt dispusi sa-i iubeasca, dar cu timpul vor incepe reprosurile. Poate ma insel, nu am de unde sa stiu..."

Raspuns mamica: "Pot spune din propria experienta ca "DA". Fetita mea cea mare o am din prima casatorie, acum sunt la a2 a casatorie, iar fetita il adora pe tatal sau vitreg, ii este mult mai aproape si o sprijina in tot ceea ce face, in schimb tatal natural abia isi aduce aminte sa o sune de ziua ei, de cele mai multe ori uita si cand e nascuta, numai zic de altele, dar fetita e constienta ca tata e cel care te creste si te indruma in viata, nu cel care iti da viata si te lasa atunci cand ai cea mai mare nevoie de el. De cand a venit pe lume si cea de-a 2 fetita, sotul meu nu a facut nici macar o clipa diferenta intre fetita mea si cea a noastra, fapt care a facut-o pe cea mare sa-i fie si mai apropiata si sa-l iubeasca si mai mult pentru tot ce-i ofera."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.