Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu de trei ani refuza sa bea din cana, inca bea din biberon. Vreo sugestie despre cum as putea sa-l fac sa bea din cana?

Raspuns mamica: "Este deja prea mare sa mai bea din biberon; incearca sa ii cumperi o canuta frumos colorata cu desene, cu personajele preferate din desene si asa poate sa ii atraga atentia si sa iti lase biberonul. Sau puteti sa ii luati acel bidonas cu pai din care sa poata bea mult mai usor."

Raspuns mamica: "Si al meu a baut pana la 4 ani jumatate din biberon, ar trebuisa cauti o canita de aceea care are pai, tetina si supata parca, este pe trei categorii de varsta si sunt pe placul copiilor, sunt care au desene haioase si culori stralucitoare care le atrage atentia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.