Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 8 luni amesteca laptele cu solidele. Ce sa fac ?

Raspuns mamica: "Pai ai putea sa nu-i mai dai lapte si solide in acelasi timp, nu? Da-i intai laptele si apoi dupa o perioada ce-i dai tu sa manance solid, daca insa sunt cereale nu-i bai ca le amesteca cu laptele, e chiar bine :/ insa sa stii ca am mai auzit copii care amesteca laptele cu diverse alimente si le place."

Raspuns mamica: "Pai de ce ii dai laptele amestecat cu mancare solida, mereu. Incearca sa ii dai laptele separat o perioada si mancarea solida separata si vezi cum se comporta. Daca nu mananca inceraca sa perseverezi cate un pic azi si tot asa pana se va obisnui cu mancarea solida."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.