Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Citricele au un rol important in cresterea imunitatii?

Raspuns mamica: "Citricile contin cea mai mare cantitate de vitamina c care ajuta la cresterea imunitatii si astfel copilul va raci mai rar. Mai contin si alte vitamine necesare organismului copilului asa ca e bine sa consume cat mai multe sub forma de fruct sau chiar suc."

Raspuns mamica: "Citricele contin foarte multa vitamina C,d e aceea sunt pline de vitamine, deci ajuta si la imunitate. Dar au si o aciditate crescuta, asa ca incercati sa nu ii dati in cantitati mari deoarece va face gaze la stomacel. Trebuiesc date ca si gustari."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.