Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce ziceti de statul la cresa? Este in regula?

Raspuns mamica: "Pentru asta sunt infiintate aceste institutii de invatamant. Daca doriti sa va duceti copilul la cresa, trebuie sa va asigurati ca va fi tratat corect. Deci, interesati-va de la alti parinti ce au copiii la aceeasi cresa, luati legatura cu angajatii de acolo, explicati-le cerintele dumneavoastra, si, daca ajungeti la un consens, puteti fi linistita atunci cand copilul se afla sub supravegherea acestora."

Raspuns mamica: "Bineinteles ca sunt in regula, trebuie sa te asiguri ca este o cresa curata, ce personalul este bine pregatit si rabdator cu copilul. Poate o sa dureze o perioada pana se acomodeaza cu mediul de acolo, dar va fi in regula."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.