Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ce preferati: acid folic sau alimentatie bogata in alimente care contin acid folic?

Raspuns mamica: "In mod normal prefer calea naturala... adica legumele si fructele bogate in acid folic. Doar ca uneori nu iti permiti sa dai bani pe legume si fructe proaspete in fiecare zi. Mai ales in sezonul rece cumpar pastile de acid folic... caut cele cu concentratie mai mare."

Raspuns mamica: "Eu nu am luat acid folic si nici un fel de supliment. Doctorul la care mergeam eu era foarte batran si foarte experimentat si mi-a recomandat o lingura coji de oua trecute la masina si miere, cate o lingurita in fiecare dimineata. Sarcina a mers bine, fara nici un fel de supliment."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.