Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce jocuri ar trebui sa joace copii de trei ani si sapte luni?

Raspuns mamica: "Spre exemplu fetita mea are aproape 4 anisori si ei ii place foarte mult sa se joace cu papusile si mai ales sunt niste jocuri interactive, educative in care poti invata sa potrivesti imaginile, numerele, literele, pe care le poti gasi in comert. Sau ii mai plac jocurile pe calculator in care trebuie sa imbrace papusile sau sa aiba grija de animale si copii."

Raspuns mamica: "Poti sa cauti articole pe internet despre ce jucarii trebuie sa foloseasca un copil sau poti intreba alte mamici care au copii de aceasi varsta cu al tau ce jucarii prefera copiii lor, pe site-uri de copii, depinde si daca copilul este singut, al meu prefera sa se joace cu jucariile care se joaca cel mare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.