Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce inseamna nasterea pentru voi? Sa duceti pe lume un copil?

Raspuns mamica: "Procesul este cam dificil, in schimb rezultatul este uimitor. Cred ca este lucrul de care mi-a fost cel mai frica, dar pe care l-am asteptat cu nerabdare si cu emotie. Nu cred ca se compara cu altceva. Eu am avut norocul sa am 3 nasteri usoare, fara complicatii, dar sentimentul de neliniste ca ceva s-ar putea intampla tot l-am avut."

Raspuns mamica: "Nasterea, cel mai dureros lucru dar si cel mai emotionat si minunat. Nasterea pentru mine a insemnat ceva de neimaginat. Faptul ca am putut aduce pe lume un copil mi s-a parut o binecuvantare, iar copilul o minune. Nu cred ca exista sentiment mai frumos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.