Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce greutate trebuie sa aiba o fetita de 6 luni?

Raspuns mamica: "Fetita mea a luat ingreutate mai putin decat trebuia sa zic, doar primele dpua luni a luat ca la carte apoi a inceput sa ia mai putin, in 2 luni mi-a luat 350 de grame insa era sanatoasa mla 6 luni avea 7 kg si ceva insa nu m-am ingrijorat pentru ca stiam cauza. "

Raspuns mamica: "Medicul de familie la control iti spune daca bebe a luat in greutate normal. Normal inseamna daca a atins limita inferioara din tabelul de greutate. Nu trebuie sa te ingrijorezi daca medicul iti spune ca este ok ptr ca se vede ca bebe este sanatos daca este vioi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.