Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care sunt alimentele alergenice? As dori mai multe informatii.

Raspuns mamica: "In cea mai mare parte, copiii dezvolta alergii la alune, peste si preparate cu peste, oua si chiar lapte. De asemenea, mai pot avea alergii la rosiile si capsunii de gradina. Nepotul meu face de fiecare data cand vine la noi si le mananca. Nu tot timpul sunt alergii, cateodata sunt doar intolerante ale sistemului digestiv la aceste alimente."

Raspuns mamica: "Mai pot fi alergici la mierea de albine la albus de ou si la telina. Fiecare copil este diferit si reactioneaza diferit la alimente. Altii sunt alergici si la laptele matern."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.