Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Incercam sa concepem de o luna. Pot sa-mi dau seama daca sunt insarcinata?

Raspuns mamica: "Singura metoda la care poti apela in casa ta este testul barza sau acum au aparut si alte teste mai scumpe care se pot face in orice moment al zilei. Dar daca nu crezi ca este o metoda sigura mergi la un control ginecologic, sau un ecograf sau pur si simplu poti sa iti faci analizele."

Raspuns mamica: "Iti poti da seama doar facand un test insa parerea mea e sa astepti sa vezi daca iti intarzie menstruatia intai, imi imaginez ca trebuie sa va fie greu dorindu-va un copil si cred ca ar trebui sa consulti si un medic, atat tu cat si sotul tau sa vedeti care e problema... asta daca nu ati facut-o deja :/"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.