Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care credeti ca este diferenta ideala de varsta intre frati?

Raspuns mamica: "Nu cred ca exista o difereneta ideala intre frati. Diferenta este creata de parinti si daca unii considera ca este ideal ca sa nu fie diferenta mare intre copii deoarece e bine sa fie cam de aceeasi varsta, sa mearga la scoala sau in oras impreuna, altii considera ca e ideala o diferenta mai mare intre copii deoarece poate fi acordata o atentie sporita fiecaruia dintre ei si cateodata parintii se bazeaza pe cel mare pentru a mai avea grija de cel mic. Este relativa sintagma de diferenta ideala intre frati."

Raspuns mamica: "Dupa mine, diferenta ideala este cea dintre mine si fratele meu, aceeasi diferenta care este si intre copii mei: 2 ani si 7 luni. Baiatul ate 3 ani si 3 luni, deja este ascultator, stie cum sa se joace cu surioara lui care are 9 luni, si mai ales nu e gelos deloc pe cea mica, ba chiar o iubeste enorm. Verisoara mea are o etita de 1 an si cateva luni, si cealalta fata de 6 ani si cateva luni, iar cea mare este foarte geloasa si nu se joaca deloc cu cea mica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.