Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cam pe la ce varsta ar trebui un copilas sa inceapa sa mearga?

Raspuns mamica: "Problema e discutabila... unii merg pe la 10-11 luni altii pot merge mult mai tarziu chiar si la un an jumatate! Depinde de fiecare copil in parte... sunt unici! Consider ca nu trebuie fortat in nici un fel sa mearaga pana cand nu se simte el pregatit, sa fie coloana si musculatura pregatita...."

Raspuns mamica: "Mami, nu exista o varsta anume. Fiecare copil se dezvolata diferita. La mine baiatul la 7 luni s-a ridicat in picioare iar la fix 11 luni a inceput sa mearga singurel fara sprijin. Iar fetita are 1 an si 2 luni si abia de cateva zile a facut primii pasi singurica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.