Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Biberon din sticla sau de plastic? De firma sau merg si cele non brand?

Raspuns mamica: "Sunt bune ambele! Cele de sticla sunt un pic mai scumpe si se parg mai usor! Nu cred ca trebuie sa fie nu stiu ce brand... cu ce te ajuta lucrul asta? Poate asa doar de fita! Eu am optat pt plastic fara BFA deoarece copilul e la stadiu cand le arunca pe jos ...."

Raspuns mamica: "Noi avem si no name, si avent si de sticla. Iti recomand de sticla clar. Sunt cele mai comandate. Plasticul contine bca toxic in timp pentru copil. Si cele de la philipsavent, desi sunt din pplastic sunt foarte bune. Nu le reecomand pe cele de la nuk, primii pasi - se sterge intr-o luna imprimeul si scala aceea gradata. Si chicco e ok."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.