Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Baietelul meu de 3,7 ani transpira si transpiratia lui este rece, credeti ca are o problema ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu transpiratia inseamna lipsa de calciu. Ar trebui sa mergi la pediatru si sa ii ceri sa iti dea o trimitere catre un laborator de analize si sa ii faci o calcemie, dar si o analiza la fier si vezi cve si cum. Asa vei fi sigura daca are ceva sau nu."

Raspuns mamica: "Da, transiratia abundenta si rece este un semn de o raceala puternica si poate fi afectat plamanul. Este bine sa mergi la un control la medicul pediatru pentru a-l asculta un pic la plamani. Acum depinde foarte mult si de copil. Sunt copii care transpira destul de des fara a avea probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.