Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Atunci cand un adolescent este revoltat pe parintii lui, cum procedam?

Raspuns mamica: "Adolescentii sunt de regula mai revoltati :) In primul rand ar trebui sa intrebam sau sa vedem care este motivul acestei revolte. Daca este ceva serios ar trebui sa incercam sa vorbim cu ei, dar daca este doar un moft de-al lor cel mai bine ar fi sa lasam sa-i treaca, asta daca de obicei este un copil cares e supara usor."

Raspuns mamica: "Ca sa fie revoltat trebuie sa fi facut ceva grav in cel priveste. Vezi daca ai gresit sau ai fost prea dura cand i-ai interzis ceva si revizuiesteti atitudinea. In general nu obtii nimic prin certuri si interdictii, fii calma si explica-i unde greseste ... gasiti solutii impreuna care sa va multumeasca pe amandoi."

Raspuns mamica: "Mai intai trebuie sa aflii cu ce ai gresit tu ca parinte, bineinteles in opinia mai mult sau mai putin adevarata a adolescentului. Si de acolo pleaca totul, discuti cu el, incerci sa iii explici situatia, punctul tau de vedere. Incearca sa-l asculti si pe el, nu-i da replici opuse pentru fiecare alegere pe care vrea sa o faca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.