Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am auzit ca alaptarea este un moment de legatura intre mama si copil. Voi ce spuneti ?

Raspuns mamica: "Da, este continuarea sarcinii. In sarcina bebe era legat de mama prin cordonul ombilical. In alaptare legatura aceasta continua intre mama si bebe prin alaptare. Mamica ii daruieste puiului ei ceva ce nimeni nu va putea sa ii dea: lapticul atat de hranitor si protector."

Raspuns mamica: "Cu siguranta asa este. Inceputul relatiei speciale se face inca din momentul in care fatul este in burtica mamei. Aceasta relatie speciala se dezvolta si pe timpul alaptarii. Alaptand, mama contribuie in primul rand la dezvoltarea emotionala a copilului dar si la cea fizica si intelectuala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.