Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Alimentele le introducem in diversificarea alimentatiei copilului, unul cate unul ?

Raspuns mamica: "Da alimentele trebuies introduse incet si unul cate unul si nu mai multe in acelasi timp.Incepi cu sucul de morcov ,apoi cu cel de mar dar in cantitati mici cam o lingurita pe zi si apoi doua ,apoi trei si asa pana la sfarsitul saptamanii sa ajungeti la 7 lingurite,iar apoi marul ras cu biscuite si abia apoi supele,piureurile ,carnita de pui fiarta."

Raspuns mamica: "Introducerea alimentelor, diversificarea bebelusilor, se incepe cu cate un aliment si se face pauza intre ele ca in caz ca face alergie sa se stie de la ce. Diversificarea se face de la simplu la complex si in functie de varsta copilului pentru ca sistemul lor digestiv este inca imatur nu pot sa digere tot asa ca unele alimente nu se dau pana la 6 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.