Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

A mai folosit cineva scutece refolosibile? Cum v-ai descurcat cu ele?

Raspuns mamica: "Eu una nu, am auzit ca sunt foarte ok, dar in pitesti sincer nu stiu de unde sa le achizitonez, asa ca daca stie cineva si ne poate ajuta as fi dispusa in incerc si acest gen de scutele refolosibile. Poate sunt mai eficiente decat cele normale pe care de folosim."

Raspuns mamica: "Scutecele refolosibile sunt o achizitie buna daca ai si timp pentru a le curata. Trebuie sa cumperi mai multe pentru ca ele nu absorb ca un scutec de unica folosinta si trebuie schimbat mai des. Totusi are numai avantaje asa ca te sfatuiesc sa le incerci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.