Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Unde il tundeti pe cel mic? Acasa sau la frizerie ? Baietelul meu nu vrea sub niciun chip sa mearga la frizerie :(

Raspuns mamica: "Noi ne tundem acasa de cand ne stim. Noi...adica baiatul de 5 ani si fetita o singura data dupa mot. Tati e cel care se ocupa de tuns. Folosim aparatul de tuns si daca vrem "cheliuta", foloseste tati bicul in baita. Eu sincer nu am vrut de la inceput sa imi tund copiii la frizer. Acasa stiu sigur ca imi dezinfectez ustensilele."

Raspuns mamica: "Eu o tund pe fetita mea la frizer. Este o frizerie special pentru copii cu jucarii foarte multe si de toate felurile si in loc de scaune normale gasesti o motocicleta, o masinuta si un calut, toate sa ii atraga pe cei mici si asa am reusit sa o fac sa se tunda."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.