Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt vegetariana si insarcinata. A mai fost o mamica in aceasta situatie? Crezi ca ar putea afecta sarcina ? Medicul tau ce a spus?

Raspuns mamica: "Eu am fost uvo-lacto-vegetariana vreo 5 ani. Nu m-a prins nico sarcina asa. Din ce am discutat cu medicul de familie, mi-ar fi recomandat sa renunt, si sa mananc si proteina animala cat de putina. Si eu ti-as recomanda la fel. Dar daca ti-e rau de la carne, incearca sa mananci mai multa proteina vegetala. Si nu uita de vitamine! De asemenea adaiga carnea de peste. Daca esti vegetariana (vegan, adica nu papi nici macar oua, lapte, branzateuri) - te sfatuiesc clar (si orice medic ar face-o) sa incepi sa ai in dieta produse provenite de la animale. Asta macar in perioada de sarcina si de lauzie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.