Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Sexul de dupa nastere a devenit mai bun, mai palpitant ? Noi mai rar si "pe repede inainte". Cand nu te astepti, ma trezesc cu fetita in camera :))

Raspuns mamica: "Bine ca te trezesti cu fetita si nu cu socru! Ca la mine asa s-a intamplat acum cativa ani, pana sa ia sotul atitudine- in mijlocul actiunii se trezea batranu sa il cheme pe sot sa vada nu stiu ce, sau intra peste noi. Ne-a prins si copilul de cateva ori dar ne-am invatat sa ne iubim cu patura peste noi :)) Acum, ne asiguram inainte ca cei mici dorm si ne punem pe treaba...dar tot se mai trezeste cineva sa ne faca o vizita - catelul :))"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.