Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

In ce loc ati considera nepotrivita o calatorie si nu ati lasa copilul dumneavoastra sa mearga?

Raspuns mamica: "Totul depinde de copilul tau, cat de cuminte este, cat de matur si cat de istet este, dar si de anturajul care il insoteste. Bineinteles si varsta e foarte importanta. Nu cred ca le-as da voiecopiilor mei cand vor fi mai mari sa mearga doar cu "gasca" in zone muntoase periculoase... insa daca stai sa te gandesti, la orice pas suntem panditi de pericole, iar noi stam cu frica in san pentru copiii nostri..."

Raspuns mamica: "Depinde de varsta copilului, de comportamentul lui, de persoanele cu care merge. Eu una, l-as lasa sa mearga oriunde, cu conditia sa fie insotit de persoane pe care eu le cunosc si in care am incredere (inclusiv prieteni ai lui). Stie sa se descurce destul de bine si am incredere in puterea lui de discernamant. Dar, normal, vreau ca telefonul sa fie in permanenta deschis."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.