Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cum se poate razgandi o mama care si-a dat acordul, la insistentele copilului, sa petreaca noaptea undeva?

Raspuns mamica: "Sincer, consider ca nu este un lucru "frumos" (indicat) sa va razganditi dupa ce v-ati dat acordul. Prin exemplele noastre ii invatam sa isi tina cuvantul si sa-si respecte angajamentele, dar - daca considerati ca este absolut necesar sa revocati o astfel de promisiune, ar fi bine sa aveti motive intemeiate pe care sa i le prezentati copilului dumneavoastra. Poate ca ati aflat ceva despre loculul in care va petrece noaptea sau despre cineva din anutrajul sau. Fiti deschisa cu acesta si spuneti-i motivele, dati-i acestuia sansa sa va raspunda sau poate chiar, de ce nu, sa va linisteasta temerile pe care le aveti. Trebuie sa aveti incredere in el/ea. Puteti chiar negocia diferite aspecte - cum ar fi ...sa il duceti si sa il luati de acolo sau sa va sune la anumite intervale pentru a va asigura ca totul este bine. Solutiile variaza in functie de caz, dar cel mai important nu uitati ca asa cum va respectati angajamentele asa si le va respecta si el. Discutati deschis daca aveti motive."

Raspuns mamica: "Odata ce ai spus da, oricum ai proceda vei produce suparari si nemultumiri. Aceasta decizie o iei din timp, dupa ce analizezi toate variabilele. Nu-i poti spune unui copil ca are voie, apoi ca nu are voie. Este dovada de lipsa de respect. Mai bine amana decizia pana te hotarasti."

Raspuns mamica: "O astfel de schimbare trebuie sa se produca doar daca se considera ca acel lucru ii poate face rau, moral sau fizic si credeti ca ii este pusa viata in pericol, altfel nu vad un motiv real pt a va razgandi. Data viitoare analizati bine situatia pt a nu mai fi nevoie sa va razganditi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.