Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sa apelez la cezariana sau la nastere naturala ? Sunt indecisa.

Raspuns mamica: "Pai depinde: daca nu ai nici o ploblema de sanatate si copilul nu este prea mare iti recomand sa nasti pe cale normala pentru ca te refaci mai repede, dar daca este invers poti opta pentru cezariana, dar sa sti ca perioada este mult mai mare de refacere si sa sti ca doare fff mult. Eu am nascut prin cezariana asa ca vezi si tu ce faci. Nastere usoara."

Raspuns mamica: "Nu este adevarat ca cezariana doare foarte mult. Eu am doua cezariene. Nu a fost alegerea mea. La prima sarcina am avut o problema si a trebuit sa fac cezariana. Iar a doua a venit de la sine. Intr-adevar, recuperarea e mai lenta, dar depinde de fiecare. Eu la doua ore m-am dat jos din pat, si acasa la cateva zile gateam si spalam, ca nu a avut cine sa ma ajute. Cat despre durere doare putin dupa anestezie. Cel mai bine este sa te consulti cu medicul tau. El te va indruma cel mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.