Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cum ati reactiona in cazul in care copilul dvs. adolescent v-ar spune ca are alta orientare sexuala? Va intreb pentru ca in Italia, de exemplu, cunosc cateva astfel de persoane iar parintii nu au nimic impotriva.

Raspuns mamica: "Eu de exemplu l-as duce la un specialist, psihiatru, psiholog. Oricat incearca parintii sa zica ca acest lucru este normal, nu este deloc asa. Personal cred ca acesti oameni care au alta orientare sexuala decat cea "normala" au o problema psihica. Copiii pot sa aleaga din alte motive, sa vada cum e, pentru a incerca noi experiente etc."

Raspuns mamica: "Nu stiu. Cred ca pe moment as innebuni. Apoi, am incerca sa tratam problema. Si daca nu se poate, asta e. Sunt atatea persoane cu alta orientare sexuala. Oricum ramane copilul meu. Totusi, eu cred ca totul tine de educatie si de mediul in care se dezvolta. Asa ca... stau linistita. Sper."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.