"Cine spala carnea de pasare inainte de a o pregati risca sa se aleaga cu o bacterie periculoasa - Campylobacter" - Agentia britanica de Securitate Alimentara. Mamici, ce pare aveti?Raspuns mamica: "Mamico... sa stii ca asa este. Medicul respectiv are o foarte mare dreptate. De fapt si la noi in Romania sa vorbit despre acest lucru. Carnea de pui cand intra in contact cu apa atunci cand vrei sa o speli se duc toti nutrientii din ea si absorb virusi si microbi." Raspuns mamica: "Cum sa nu speli carnea? Cine a mai zis acest lucru? Carnea trebuie obigatoriu spalata... e posibil sa aiba mizerie... impuritati. Cum sa nu o speli? Sincer nu cred tot ce se scrie... ce se aude de la asa-zisii mari savanti. Fac ce stiu ca este bine si sanatos pentru familia mea." Raspuns mamica: "Sincer chiar de imi spune cineva ca nu a spalat carnea eu tot o spal, deci nu cred nimic." Raspuns mamica: "Imi pare rau mamico, dar eu nu cred in toate studiile facute de ei. Personal spal carnea inainte de a face mancare din ea. Nu pot sa cred ca o mananca cineva nespalata." Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici! |