Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce crema solara este indicata copiilor si cu ce factor de protectie ?

Raspuns mamica: "Eu una pentru fetita mea de trei ani si opt luni crema solara cu factor de protectie 50. Dar este buna si cea cu factor de protectie de 30, acum tu sti cel mai bine cat si la ce ore iti ti copilul afara vara. Dar eu iti recomand pe cea cu protectie 50."

Raspuns mamica: "Factor de protectie 50 plus, copiii sunt foarte sensibili si chiar si cu crema de protectie cu factor mare tot, nu trebuie scosi afara cand e canicula intre orele 11-16, cel putin, eu am folosit la ai mei crema SPF care e rezistenta la apa si nisip, de la mustela de exemplu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.