Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunt un adevarat dezastru in ceea ce priveste organizarea garderobei. Voi cum va aranjati garderoba si cum o mentineti ordonata?

Raspuns mamica: "Sifonierul nostru e micut, iar hainele sunt multe. In primul rand hainele de extrasezon sunt scoase si depozitate in cutii pe care le bagam in pat (este foarte mult spatiu sub pat daca ridici salteaua si scandurile). Hainutele care nu ne mai vin, au defecte care nu mai pot fi remediate sau nu ne mai plac le dam deoparte. Pe cele in stare buna si foarte buna le vand, restul le arunc sau le fac carpe de praf. Camasile, rochitele, blugii, pantalonii si fustele stau pe umerase. In sertarele de la sifonier avem sus lenjeria intima si sosetele sotului + o sacosica de sosete de-ale baiatului si o sacosica cu sosete de-ale fetitei; sertarul de jos am eu lenjeria intima, sutiene si sosete. In dulapurile de la sifonier am sus prosoape in spate si in fata pijamalele, un dulap mai jos sunt bluzele si teicourile sotului, mai jos bluzele mele, mai jos bluze de casa si jos de tot haianutele baiatului ca nu mai au loc in dulapul lui. Ca sa arate bine eu calc toate rufele si le asezla dunga ca in armat"

Raspuns mamica: "E foarte simplu le calc astfel in cat sa stea foarte bine sa le pot aseza usor si la dunga... Asa imi place de mult sa fie dulapul cu haine bine asezat si sa arate bine astfel incat sa gasesc cat mai repede un lucrusor cand il caut. Si am si lor foarte mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.