Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 8 saptamani si am o secretie maronie. Ce inseamna acest lucru?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa mergi la medic, am patit si eu de cateva ori sa gasesc pete de acestea maronii pe lenjerie dupa ce aveam contact sexual; mie doctorul mi-a zis ca nu e nimic grav insa eu aveam si o iminenta de avort si nu am mai avut de atunci contact sexual pana am nascut."

Raspuns mamica: "Orice secretie de la culoarea alba la o culoare maronie, rosie care apare in timp ce esti insarcinata, nu este normala mai bine consulti cat mai repede un medic specialist, poate fi o emineta de avort sau chiar se poate ajunge pana la un avort spontan."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.