Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt crampele abdominale obisnuite la inceputul sarcinii?

Raspuns mamica: "Da, as putea spune ca pot fi simptome obisnuite intrucat multe femei se confrunta cu durerile abdominale in timpoul sarcinii, insa nu trebuie ignorate deoarece uneori pot insemna o infectie, o sarcina extrauterina etc., in cazul in care sunt intense si persista mai bine faci analize."

Raspuns mamica: "In timpul sarcinii femeile insarcinate se manifeta diferit de la una la alta, orice durere nu-i prea buna in sarcina deoarece durerile mamei le simte si bebele; eu luam niste pastilute no-spa pentru durere, si le luam in totdeauna la mine, dar tu cere recomandarea doctorului tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.