Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva ce este - piciorul in var - ?

Raspuns mamica: "Piciorul stramb congenital este numit si piciorul in var. Aceasta afectiune se poate depista inca din timpul sarcii, la ecograf. In unele cazuri aceasta anomalie apare datorita pozitiei fatului cand se dezvolta in uterul mamei. Stiu ca la sugari nu este dureros, dar odata cu cresterea copilului cauzeaza disconfort si apoi devine un handicap vizibil. Trebuie sa sti ca netratat nu se vindeca de la sine."

Raspuns mamica: "Piciorul in var este cea mai des intalnita diformitate congenitala a piciorului. Piciorului afectat este deviat in flexie plantara (equinus) si spre interior (varus). Factorii care duc la piciorul in van nu se cunosc foarte bine. Cateodata acesta se datoreaza pozitiei bebelusului cand se dezvolta in uter."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.