Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Rezultatele simularii nationale sunt un dezastru. Vina este a copiilor?

Raspuns mamica: "Da, cred ca in cea mai mare parte da. Din cauza ca nu se noteaza in catalog ei nu isi dau interesul sa obtina rezultate bune, trateaza totul ca pe o gluma si de multe ori i-au profesorii la misto. Nu inteleg ca aceasta simulare este gandita tocmai ca sa-i ajute. Sa le testeze cunostintele si sa-i ajute sa-si indrepte unele greseli."

Raspuns mamica: "Cu siguranta... in primul rand al copiilor, in al doilea rand al parintilor deoarece nu mai obliga copii sa invete. Inainte parintii se impuneau altfel dar in ziua de azi se vrea egalitatea asta intre parinti si copii, si parintii nu se mai impun si se vede asta."

Raspuns mamica: "Vina nu este a copiilor, este a cadrelor didactice si a parintilor ... A cadrelor didactice pentru ca nu dau note pe merit ... vine copilul cu 8 cu 9 acasa si nu stie absolut nimic ... Rezultatele simularii este pura realitate, atata stiu copiii nostri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.