Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot sa folosesc cada cu hidromasaj in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Da, poti folosi cada cu hidromasaj in timpul sarcinii, dar nu la intensitate maxima. O poti folosi pana la sfarsitul sarcinii. Apa diminueaza durerile si stopeaza starile de rau din ultimul trimestru sau din timpul travaliului asa ca nu vad de ce ai folosi-o in avantajul tau."

Raspuns mamica: "Da. poti folosi cada de hidromasaj dar sa nu o folosesti foarte des ca nu este bine. Cel mai bine ar fi sa eviti, nu este recomandat pe tot timpul sarcini sa stai in apa, este recomandat sa faci baie, dus in picioare si nu in apa si cu apa calaie nu foarte fierbinte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.