Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot sa fac exercitii de gimnastica in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Depinde de exercitii si de cat de avansata este sarcina. Eu am facut abdomene, genoflexiuni, am jucat fotbal si handbal pana in luna 3 de sarcina pentru ca trebuia sa dau BAC-ul la sport si am nascut o fetita fara probleme. Poti alerga in aer liber si poti face exercitii usoare acasa."

Raspuns mamica: "Depinde de cat de avansata este sarcina daca vrei sa faci exercitii, gimnastica la tine acasa, nu recomand. Dar exista locuri si oameni pregatiti pentru asa ceva. Poti gasi cursuri de gimnastica la cluburile de fitness care sunt supravegheate si verificate daca le faceti corect."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.