Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pentru un bebe de 6 luni si care tuseste putin, ce siropel ai recomanda ?

Raspuns mamica: "Ca tratament dupa ureche la un bebe asa micut nu as recomanda. Cel mai bine sa ajungeti la doctorul pediatru. Nu se stie, bebe poate avea vreo boala a copilariei, manaifestat initial prin tuse uoara si apoi sa va treziti cu temperatura, scaune moi, ai altele. La un bebe mai mare (cam peste 1 an) ar merge un tratament naturist: Ceaiul din foi de ceapa si nuci. Insa la doar 6 luni, nu va riscati."

Raspuns mamica: "Sunt foarte multe siropuri pentru tuse, orice fel de tuse ... ma refer la siropele naturiste pe baza de plante ... insa nu poti da copilului daca nu stii exact ce are, adica cat de grav sau nu e ... cere macar sfatul farmacistului ,copilul este mic si nu ii pori da orice."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.