Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La ce varsta se ridica bebe singurel in fundulet fara ajutorul meu?

Raspuns mamica: "Dupa varsta de 6 luni se ridica singurel. Pana la 6 luni un copil nu se poate ridica singur, de cat daca este ajutat, insa nu exista o varsta anume pentru toti copiii pentru ca fiecare copil este unic si diferit. Unii se ridica mai repede altii mai tarziu, pe la 8 luni"

Raspuns mamica: "Unii copii, mai precoce, pot face asta si de la 5 luni, altii, mai tarziu, la 7-8 luni. Nu trebuie grabit, deoarece s-ar putea ca organismul sau sa nu fie pregatit pentru asta. La mine, baiatul cel mare mergea singurel (prin casa, cativa pasi) la 7 luni. In schimb fetita a inceput sa mearga la 11 luni. Credeam ca are probleme, dar.... nu era asa. Era putin mai...comoda."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.