Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Patutul copilului este mai bun din lemn ?

Raspuns mamica: "Se presupune ca ar fi mai bun un patut din lemn, mai ales dupa ce copilul mai creste si se misca mai mult. Patutul din lemn, fiind mai solid, nu exista riscul ca bebelusul sa cada sau sa se rastoarne, ca si in cazul unui patut cu schelet metalic. De aceea se poate spune ca un patut de lemn ar fi mai bun."

Raspuns mamica: "Da, este mai bun, deoarece il poti face cand creste copilul in pat. Alt motiv este ca este mai solid si dureaza mai mult decat un altfel de patut. Asta iti spun din propria-mi experienta. Este mult mai solid si putin mai mare si se poate ridica pe mai multe nivele, in functie cu dezvoltarea copilului, il poti folosi pana la 9 ani, asa este patutul meu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.