Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici voi aveti mania pozelor ? Eu sunt obsedata de poze.

Raspuns mamica: "Da, mami, mai ales ca am avut si posibilitatea sa devin fotograf profesionist, dar fiind in perioada aceea cu o burtica de 7 luni, nu am avut cum. Din pacate si aparatul meu un nikon d5100 am fost nevoita sa il vand ca sa putem sa ne punem centrala la casa. Acum avem doar 2 sapunuri - aparate mici nikon -, cu care si eu si sotul facem poze in special copiilor... rar trece o zi fara sa le facem macar 5 poze."

Raspuns mamica: "Eu nu vreau sub nici o forma sa ma pozez.... nu sunt fotogenica si nici nu am o pasiune pentru asta. Imi place insa la nebunie sa fac poze copiilor mei, mai ales printesa cea mica. Am umplut profilul de fsb cu pozele lor. Sunt foarte mandra de copiii mei, si simt nevoia sa impartasesc asta cu toata lumea :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.