Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Laptele (de san) de la sfarsit este cel mai gras si hranitor ?

Raspuns mamica: "Pai la inceput cand incepe sa suga copilul vine laptele mai slab apoi cu cat suge mai mult cu atat incepe sa vina laptele mai gros si mai hranitor, dar sa nu ii tragi sanul din gura ca sa il pui la celalalt astepti sa-l scoata el din gura si apoi il pui la celalalt."

Raspuns mamica: "Laptele vine in functie de necesitatea copilului, intai vine cel apos care tin e loc de apa, apoi vine cel gros care este hrana. Pentru ca copiilor alaptati nu li se dau apa, nu au nevoie de apa, laptele tine si de sete si de foame, de altfel laptele isi schimba compozitia in functie de anotimp, vara cand este cald este mai apos iar iarna mai gros."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.