Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

La ce trebuie sa fiu atenta cand cumpar role? A incercat cel mic cateva perechi in Piata Obor (Bucuresti) dar parca erau prea "fragile" (ca sa ma exprima asa) pentru a le cumpara.

Raspuns mamica: "IN PRIMUL RAND LA CALITATE APOI LA PRET! Plasticul sa fie mai gros, sa aiba si elemente de protectie gen cotiere, genunchere! Sa stii ca in general un pret mai maricel arata si calitatea produsului ! Sa ii fie confortabile copilului cam la astea sa fii atenta."

Raspuns mamica: "Aceeasi problema am avut-o si eu cand trebuia sa cumpar role pentru copilul meu. M-am ineresat pe la vecini pe la prieteni iar rolele cu roti din silicon sunt cele mai bune si cele mai recomandate pentru incepatori. Ai grij sa aiba frana la ambele role."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.