Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

In ce pozitie e cel mai bine sa tinem copilul dupa ce acesta suge, pentru ca el sa eructeze - sa ragaie?

Raspuns mamica: "Dupa ce bebelusul a terminat de mancat este indicat ca acesta sa fie tinut in sus, cu capul pe umarul mamei, si batut usor pe spate de catre mamica, pana acesta scoate tot aerul inghitit in timpul suptului. In felul acesta il ajutam sa scape de gaze, pentru a nu avea probleme cu stomacul."

Raspuns mamica: "Dupa ce copilul suge si termina de supt, adica cand se satura, este bine sa il luati in brate si sa ii puneti capul pe umarul dumeavostra si sa il lasati sa ragaie sa ii iasa erul tras dupa supt. Il puteti bate si pe spate usor sa il ajutati sa iasa mai bine aerul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.