Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal ca menstruatia sa vina de 2-3 ori pe luna ?

Raspuns mamica: "Nu este normal ca menstruatia sa vina de 2-3 ori pe luna. Este ceva in neregula in organismul tau si trebuie neaparat sa consulti un medic, sa faci analize si, de ce nu, sa urmezi un tratament pentru reglare a ciclului menstrual. Toate acestea doar dupa ce ai consultat medicul. "

Raspuns mamica: "Mie imi vine de 2 ori pe luna si am 30 de ani si am si o fetita si tot nu mi s-a reglat, si am fost la o multime de doctori din Bucuresti si nu au avut ce face. In schimb inainte sa raman gravida am folosit anticonceptionale si asa ciclul meu s-a reglat, dar acum ca nu mai folosesc, imi vine iar de 2 ori. Asa ca numai anticonceptionale o sa iti recomande ginecologul pentru reglare, deoarece nu este altceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.