Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

E obligatoriu controlul ginecologic inainte de a ramane insarcinata?

Raspuns mamica: "Nu pot spune ca acest control este obligatoriu... pentru ca nu pot prezice cand anume ramai insarcinata. Dar ca femei... avem obligatia noastra sa ne facem controale periodice ginecologice. Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra daca vrem sa devenim mamici."

Raspuns mamica: "Nu stiu daca e obligatoriu, dar pentru linistea ta pe intreaga perioada a sarcinii ar fi bine sa iti faci un control inainte de a ramane insarcinata! Vei fi mult mai linistita sa stii ca totul a inceput bine... sa mergi si la control periodic dupa ce ramai insarcinata."

Raspuns mamica: "In principiu ar trebui sa mergi la un control ginecologic si sa iti faci un set de analize asta in cazul in care te hotarasti sa faci un bebe, dar chiar daca ramai insarcinata poti face aceste analize si gravida fiind fara nici un pericol. Eu gravida am facut toate aceste teste si analize."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.