Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De cate ori se trezesc copii vostri pe noapte sa manance ?

Raspuns mamica: "Pana la trei luni se trezea din doua in doua ore. Apoi am incercat sa-i dau mai mult lapte si sa-i maresc perioada la 3 ore. Trebuie sa spun ca eu nu l-am alaptat pentru ca nu am avut voie si l-am hranit cu biberonul cu lapte praf. La 5 luni deja manca de 3 ori pe noapte iar la 1 an de 2 ori pe noapte. Dupa ce incepi diversificarea, mesele de lapte se raresc si unii copii care mananca mai mult ziua nu mai cer noaptea."

Raspuns mamica: "Pai la mine, cea mica are 8 luni jumatate si adoarme mancand in jur de 2 noaptea. Apoi de trezit se trezeste pe la 5 si mai papa o portie de laptic de la san. Apoi in jur de 8:30 mai mananca o data. Usor a inceput sa renunte la mesele de lapte de peste noapte penteu ca acum 3 luni manca odata pe la 2, apoi la 4, apoi la 6, apoi la 8."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.