Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

E bine sa storci cosurile la adolescenti? Eu nu ma pot abtine, ii fac rau?

Raspuns mamica: "Nu e bine deloc. Daca vrei sa le storci, inteapa varful cosului cu un ac sterilizat si apasa zona din jurul acestuia cu degetele. Daca strangi cosul cu unghiile exista posibilitatea sa ramana semne permanente. Acum nu se cunosc asa de bine, pentru ca pielea e iritata, dar cand va trece de perioada pubertatii, vor iesi la iveala si vei avea pareri de rau."

Raspuns mamica: "Da, ii faci foarte rau, nu este voie sa storci cosurile ... Mai bine foloseste o solutie pentru curatare si o solutie tonica dupa aceea ... se pot infecta cosurile stoarse sau se umfla si se inrosesc si arata rau, mai ales la un adolescent ..."

Raspuns mamica: "Si eu sunt de parere ca nu e bine sa storci cosurile. Si eu am avut multe cosuri in adolescenta si nu le storceam, ci le lasam asa si le dadeam cu solutie pentru cosuri si se uscau. Si acum imi ies foarte multe in perioada menstruala, dar le las si dispar singure."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.