Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Dupa cat timp de la conceptie are loc sangerarea de nidare?

Raspuns mamica: "In mod normal, sangerarea de nidare, apare in momentul in care ar fi trebuit sa-ti vina menstruatia. Aceasta sangerare, dureaza in media, in jur de 2-4 zile, fiind mult mai slab cantitativ. La tara, batranii asociaza aceasta sangerare cu insemnarea - adica cu sarcina."

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu, sangerarea de nidare indica inceputul unei sarcini, nu este obligatoriu sa se observe, si ar trebui sa aiba loc in perioada in care ar fi trebuit sa ai ciclu menstrual. O poti confunda cu acesta, daca este mai puternica, sau o poti trece cu vederea, daca este in cantitate mica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.