Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De la ce varsta putem da copilasilor lapte de vaca?

Raspuns mamica: "In mod normal dupa un an de zile le putem da copilasilor lapte de vaca. Eu i-am dat buburuzei mele de pe la 9 luni, chiar nu mai puteam sa ma uit la ea cum se constipa de la laptele praf ... I-am dat la inceput jumatate lapte, jumatate ceai si am redus cantitatea de ceai treptat."

Raspuns mamica: "Eu i-am dat lapte praf pana la 2 ani jumate. Si asta pentru ca a avut probleme de digestie. Dar sunt unele mamici care le dau de foarte mici lapte de vaca si nu par a avea probleme. Cred ca laptele de vaca e sanatos, dar cel praf e imbunatatit cu vitamine de aceea multe mamici il prefera."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.